Om oss

Vill du locka bort barnen från diverse skärmar och få ut dem i friska luften? Eller kanske vill du ge lillgrabben optimala träningsförutsättningar nu när han har börjat med fotboll?

Många av oss sitter stilla för mycket. Det gäller både barn och vuxna. Samtidigt har många av oss vuxna glömt hur roligt det är att spela fotboll och leka med våra barn, och det vill vi hos Homegoal ändra på.

Varför inte underlätta för barnen att röra på sig varje dag, och hjälpa dem att återupptäcka glädjen i att vara aktiva tillsammans? Med fotboll får de motion och det vet vi ju alla att vi mår väl av. Det gör det lättare att läsa läxor och bidrar till bättre sömn, vilket i sin tur leder till att barnen orkar mer i skolan nästa dag. Det samma gäller dig, så tveka inte, gå med ut i trädgården och lira lite boll.

Homegoal tillverkar robusta fotbollsmål

En lekfull fotbollsmatch i trädgården kräver endast två saker: En fotboll och minst ett mål. Helst ett fotbollsmål som inte går sönder. Ett mål som välter hela tiden tar fokus och glädje från spelet. Och det får ju absolut inte gå sönder när nån får in den där fullträffen!

Alla dessa problem slipper du med fotbollsmål av trä från Homegoal. Våra mål är tillverkade av robusta tallreglar och har väderbeständigt nät som håller för att stå utomhus året runt. Målen står kvar där du ställer dem, men samtidigt väger de inte mer än att du kan flytta dem när du ska klippa gräset eller använda grönytan till något annat.

Hos Homegoal strävar vi efter att göra produkter som tål att användas- till lek, till lillkillens träning, roliga familjematcher med mera.

Vi försöker överträffa dina förväntningar – det garanterar vi!

Vi gör alltid det lilla extra för att våra kunder ska vara glada och försöker leverera produkter som presterar utöver det vanliga. Det gäller både kvaliteten på de material som vi tillverkar våra fotbollsmål av och hållbarheten hos den färdiga produkten. Alla våra fotbollsmål tillverkas i Danmark och levereras med en utförlig monteringsvägledning och alla nödvändiga komponenter.

Vi erbjuder även 100 dagars öppet köp och hela tre års indisputabel garanti på våra fotbollsmål. De mål som vi skickar ut till våra kunder - de är tillverkade för att hålla. Därför gäller garantin också om målen mot förväntan inte skulle tåla offensivt spel vid mållinjen!

Välkommen att kontakta oss om du har frågor. Både innan, och efter, ditt köp. Vi sitter redo vid telefonen och inga frågor är dumma. Ring, mejla eller använd kontaktformuläret här på sidan!

Kärleken till fotbollen kickade igång oss

Homegoal uppstod på grund av kärleken till fotbollen och den aktiva, fysiska närvaron med vänner som kännetecknar spelet. Jag saknade fotbollsmål som kunde stå pall för spelet hemma i trädgården.

 
VISA Master Maestro JCB American Express Klarna Klarna