Öppet köp

ÖPPET KÖP

——————————

100 dagars ångerrätt

När du handlar på Homegoal.se har du alltid 100 dagars ångerrätt – även om du har monterat ihop och använt produkterna! På så sätt kan du testa hemma på din egen gräsmatta och vara säker på att leveransen är komplett samt att varan lever upp till vad vi lovat.

För oss som driver Homegoal är det viktigt att du alltid får produkter av trä i högsta kvalitet. Våra kvalitetsprodukter omfattar alla faser; från materialval och förarbete till själva leveransen. Vi har även lagt mycket jobb på att utforma produkterna så att de ska vara lätta att montera ihop och säkra våra processer så att allt verkligen är med i paketet när vi skickar dina nya fotbollsmål till dig.

Vi kontrollerar alla leveranser

Innan produkterna lämnar vår fabriken kontrollerar vi din order och kvaliteten hos varje enskild komponet. När du beställer hos oss får det inte bli ”stolpe ut” i någon process: vi vill att du ska kunna glädjas åt dina nya ”leksaker” hemma i trädgården direkt.

Om något, mot förväntan, skulle fattas eller ha gått sönder så att du inte kan montera ihop produkten, kontakta oss via mail eller telefon, så skickar vi komponenten som saknas direkt.

100 dagars ångerrätt även om du har monterat ihop produkten.

När du handlar i andra webshoppar på nätet har du normalt 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller oftast endast om du lämnar tillbaka varan i samma skick som du mottagit den. Det vill säga att du i de flesta fall mister din ångerrätt när du har monterat ihop och använt din beställning.

Vi som driver Homegoal vill gärna försäkra oss om att du får optimala möjligheter att kontrollera kvaliteten av din beställning hemma i din egen trädgård. Därför erbjuder vi 100 dagars ångerrätt, så ni kan testa produkterna hemma på er egen gräsmatta och försäkra er om att de lever upp till vad vi lovat.

Naturligtvis gör vi detta för att vi vet att våra produkter håller absolut toppklass, de är tillverkade av robusta material och är superenkla att montera ihop. Vi får knappt tillbaka några av våra produkter alls inom 100 dagar, vilket vi tolkar som att de allra flesta av våra kunder är nöjda.

Gäller från att du mottagit din beställning

Ångerrätten gäller från den dagen då du mottar din beställning. Inom 100 dagar kan du meddela oss att du vill ångra ditt köp. Därefter har du ytterligare 14 dagar på dig att lämna tillbaka varan räknat från den dag då du meddelade oss att du vill nyttja din ångerrätt.

Det kallar vi bra kundservice!